Presentatie

Het verhaal van Schrijnwerkerij en Interieurinrchting Verhassel-Viaene bvba start in 1984 wanneer Guido Viaene zijn eigen schrijnwerkerij opricht in het Vlaams-Brabantse Herfelingen. Op zoek naar extra mankracht komt hij al snel bij Jean Verhassel uit het naburige Kester terecht. Uit deze losse samenwerking vloeit al na een aantal maanden een bvba voort. Verhassel-Viaene was geboren. De samenwerking tussen Guido Viaene en Jean Verhassel duurt tot 2009, het moment waarop die laatste beslist om het wat kalmer aan te doen.

Verhassel-Viaene staat dus synoniem voor drie decennia ervaring in de schrijnwerkerij en interieurinrichting. En niet alleen de instap van zoon Steven Viaene zorgt ervoor dat het familiebedrijf, dat intussen vijf werknemers in dienst heeft, klaar is voor de toekomst. In een recent verleden werd ernstig geïnvesteerd in een eigen toonzaal en atelier. Dat atelier voldoet helemaal aan de eisen die aan de hedendaagse, moderne schrijnwerkerij worden gesteld.

In 2014 veranderde Verhassel-Viaene naar Groep Viaene. Dit werd bekend gemaakt met een deelname aan Open Bedrijvendag.

Groep Viaene realiseert bijna alles wat met buitenschrijnwerk en interieurinrichting te maken heeft. Van ramen over binnendeuren, naar compleet ingerichte keukens tot dressings en inbouwkasten en het leggen van parket.

Nagenoeg alles wat Groep Viaene plaatst, wordt vervaardigd in eigen beheer en atelier. Op die manier kan er volledig op maat worden gewerkt en is de kwaliteit van de afgewerkte producten gegarandeerd.